Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΚΥΡΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΕ

Τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο έχουν έρθει διάφορα σενάρια σχετικά με την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, την προσεχή μεταγραφική περίοδο....



Αυτά πηγάζουν κυρίως από δημοσίευμα στο εξωτερικό, κάτι όμως που σε καμία περίπτωση δεν αρέσει στους «πράσινους», καθώς όχι μόνο αποπροσανατολίζουν την ομάδα λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι στο «τηγάνι», αλλά δεν ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα.

Πώς άλλωστε θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να κάνει, για παράδειγμα, επαφές με τον Ούγκο Βιέιρα, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τη Ζιλ Βιθέντε και από την 1η Ιανουαρίου θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει ελεύθερα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για αυτό και οι «πράσινοι» τη Δευτέρα έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν έχουν προβεί σε καμία κίνηση ενόψει της μεταγραφικής αγοράς, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως είναι για παράδειγμα οι διοικητικές εξελίξεις, η εβδομάδα του ντέρμπι όπου η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο ματς του Σαββάτου και φυσικά οι εισηγήσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα, οι οποίες και πάλι θα ακολουθηθούν κατά γράμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου