Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

"ΒΓΑΖΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Ο ΒΕΛΑΣΚΕΣ"

Ο Αλινιο Γκραναδίγιο είναι συνεργάτης του τεχνικού της Εθνικής Βενεζουέλας, Σέζαρ Φαρίας, αρα είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη για τον Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, καθώς τον έχει ζήσει μέσα από τους 14 αγώνες του στην Εθνική Βενεζουέλας... 


Μιλώντας, λοιπόν, στο gazzetta.gr επισήμανε: «Είναι εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια, έχει ευλυγισία και είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Δεν είναι γρήγορος, όμως δεν είναι και αργός. Εχει μεγάλη ωρίμανση στο παιχνίδι του και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά σαν ποδοσφαιριστής με τον Αμορεμπιέτα. Τα πηγαίνει καλά με τη μπάλα, βγάζει ηρεμία στο παιχνίδι του».

 Ομως γιατί δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο άλμα στην Βιγιαρεάλ και να παίξει στην Ευρώπη; «Αυτό έχει να κάνει με το πως τον διαχειρίστηκαν. Τον είχαν πάρει για την δεύτερη ομάδα, στον Παναθηναϊκό θα είναι διαφορετικά, θα πάει στην πρώτη ομάδα και θα δείξει ότι είναι παίκτης για μεγάλα πράγματα».

 Σύμφωνα με τον Γκραναδίγιο ο Παναθηναϊκός έκανε σίγουρα καλά που τον απέκτησε. «Πλέον έχει την επαρκή αυτοπεποίθηση για να τα πάει καλά, θα προσφέρει πολλά. Διαθέτει πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για να πετύχει. Εχει παίξει σε 14 αγώνες με την Εθνική και οι 3 από αυτούς είναι σε προκριματικά για τα τελικά μεγάλων διοργανώσεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου