Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Το μυαλό όλων στη Μάλαγα

Η Λιβαδειά ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στη Μάλαγα. Περιμένει «Μπουμ» και Κουίνσι ο Φερέιρα...

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε, έστω και με περιπετειώδη τρόπο, με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ρίσκαρε με την επιλογή του να αλλάξει κατά 7/11 την ενδεκάδα και δικαιώθηκε. Ο Λεβαδειακός, όμως, ανήκει στο παρελθόν και όπως δήλωναν και οι παίκτες μετά το τέλος της αναμέτρησης το μυαλό όλων τώρα είναι στη ρεβάνς της Τρίτης με τη Μάλαγα. Στόχος η ανατροπή του 2-0 της Ισπανίας, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολα αλλά όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό της Ευρώπης όλα είναι πιθανά και ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο και όχι μόνο παρελθόν έχει επιστρέψει από την... κόλαση και έχει γυρίσει υπέρ του τα δεδομένα σε παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΟΑΚΑ.

 Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Κουίνσι Οβούσου. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να δοκιμάσει το πόδι του μετά το σφίξιμο που ένιωσε στην Ισπανία και εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ από την άλλη ο Κουίνσι προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς και να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις προπονήσεις που δεν είχε κάνει για όσο διάστημα διαπραγματευόταν το μέλλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου