Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΘΕΛΕΙ ΛΟΓΚΑΝ Ο ΖΟΤΣ!

Μπορεί τα ονόματα των Ουάιτ και Ιλιέφσκι να έπαιζαν πολύ δυνατά τον τελευταίο καιρό για τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, ωστόσο οι "Πράσινοι" κινούνται με άκρα μυστικότητα για την υπογραφή του 29χρονου Αμερικανού άσου Ντέιβιντ Λόγκαν...



Ο ίδιος την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Κάχα Λαμποράλ και είχε βρεθεί και αντίπαλος του Παναθηναϊκού.


Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τον άσο από τις ΗΠΑ, όμως λόγω της αυξημένης μυστικότητας με την οποία κινούνται από την ΚΑΕ, δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση. Ο Λόγκαν είχε συμβόλαιο με την Κάχα μέχρι το 2012. Ωστόσο οι σχέσεις του με τον Ντούσαν Ιβάνοβιτς δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές με συνέπεια την αποχώρηση.

Παράλληλα, το επεισόδιο που είχε με τον συμπαίκτη του Πάου Ρίμπας μετά την εντός έδρας ήττα από την Λιέτουβος Ρίτας για το Top 16 έκανε τον Λόγκαν να αναγράψει στη σελίδα του στο «Twitter»:

«Εξαιτίας αυτών των γελοίων, ένας μαύρος θέλει να πάρει το αεροπλάνο και να πάει σπίτι του». Ο συμπαίκτης του, Πάου Ρίμπας, απάντησε γράφοντας «λιγότερα λόγια, περισσότερες νίκες», για να πάρει την απάντηση από τον Λόγκαν «Αν δεν είσαι προπονητής, κράτα τα σχόλια για τον εαυτό σου».

Ο Αμερικανός άσος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Ιντιανάπολις. Ήρθε στην Ευρώπη για χάρη της Παλακανέστρο Πάβια στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, ενώ συνέχισε την καριέρα του στην Χάποελ Ραμάτ Χαζαρόν.

Επόμενος σταθμός ήταν η Πρόκομ, με την οποία πήρε το πρωτάθλημα Πολωνίας, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κάχα Λαμποράλ, όπου είχε 10 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ σε 23’ συμμετοχής κατά μέσον όρο, σουτάροντας με ποσοστά 43,3% στα δίποντα, 39,8% στα τρίποντα και 73,5% στις βολές. Στα θετικά για τον Λόγκαν είναι πως είναι κοινοτικός μιας και είναι κάτοχος πολωνικού διαβατηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου