Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 'Η ΓΥΓΕ!

Μπορεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να ζητούν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει τις ευθύνες του για την κατάντια της ομάδας ως μεγαλομετόχος που είναι αλλά εκείνος συνεχίζει να μην ασχολείται σοβαρά με την κατάσταση στον σύλλογο...



Ο Τζίγγερ, βλέποντας το εναντίον του... τσουνάμι και την απαίτηση ενός μεγάλου κομματιού του κόσμου να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτων των μετόχων του «έβγαζε» προς τα έξω μέσω κύκλων ότι δεν ασχολείται με την διοίκηση της ομάδας(τουλάχιστον όχι... φανερά να προσθέσουμε εμείς) ενώ μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντος του, τόνιζε ότι:

«Είμαι συνεπής και ξεκάθαρος στην στάση μου όλο αυτόν τον καιρό. Τόσο η οικογένεια μου όσο και εγώ προσωπικά, έχουμε αποδείξει ότι δεν θα σταθούμε εμπόδιο για την εξέλιξη του Παναθηναϊκού. Η δυσχερής οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν οφείλεται σε εμάς. Αντιθέτως, συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και εύρυθμη λειτουργία στην Π.Α.Ε., έτσι ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να βρεθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Πρωτοδικείο».

Βέβαια, για ακόμη μια φορά δεν αναφέρθηκε στις δικές του τεράστιες ευθύνες για το μπάχαλο που υπάρχει, δεν ξεκαθάρισε αν πουλάει ολόκληρο το ποσοστό του ενώ δεν φάνηκε διατεθειμένος να βρει αγοραστή για το 54.7% και να βάλει τέλος στο παραμύθι του «λειτουργώ ως το 30%»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου