Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA

Με μια μέρα παράταση θα εμφανιστεί μπροστά στην Πειθραρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός...


Οι «πράσινοι» αντί για τις 23 θα κληθεί να καταθέσει το υπόμνημά του στις 24 του μήνα και ήδη οι άνθρωποι της ΠΑΕ ετοιμάζουν το πλάνο που θα παρουσιάσουν στην ΟΥΕΦΑ και θα στηρίξουν σε τρεις άξονες την υπερασπιστική τους γραμμή.

Αυτοί είναι: 1) Θα ενημερώσουν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει οριστεί για τις 9 Μαρτίου επισυνάπτοντας την επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου με την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε αυτή βάζοντας χρήματα. 2) Θα αναφερθούν στην ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου που ανοίγει το δρόμο σε ξένους επενδυτές για απόκτηση μετοχών ΠΑΕ. 3) Θα σταθούν στην προσπάθεια που γίνεται για τη λήψη δανείου 15 εκατ. ευρώ με τη συνδρομή του Αδαμάντιου Πολέμη, αναφέροντας πως με τα χρήματα αυτά θα τακτοποιηθεί όχι απλώς η οφειλή των 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά και τα επιπλέον 5,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν σε χρέη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Στην ΠΑΕ υπάρχει η αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε πρώτη φάση από την UEFA, αλλά γνωρίζουν πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να επιταχύνουν τις διαδικασίες μέχρι και τις 31 Μαρτίου για να μην υπάρξει μεγάλη ποινή από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Σε πρώτη φάση θεωρούν πως μπορούν να τη γλιτώσουν με μία επίπληξη, ίσως και με ποινή αποκλεισμού με αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου