Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Οριστικά νοκ άουτ φαίνεται πως τέθηκαν οιι Κουίνσι Οβούσου και Σεμπάστιαν Λέτο. Οι δύο μεσοεπιθετικοί του Παναθηναϊκού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Πέμπτης...



Και ακόμα κι αν προπονηθούν την Παρασκευή θεωρείται απίθανο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με μόλις μία προπόνηση να τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Αντιθετα, ο Κώστας Κατσουράνης προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά από το Σαββάτο, όπου παρέμενε κλινήρης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λογικά θα είναι στην αποστολή, με τον Φερέιρα να αποφασίζει αν θα τον συμπεριλάβει και στο αρχικό σχήμα, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και είναι καταπονημένος από την ίωση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, θεραπεία έκανε ο Γκέρκγελι Ρούντολφ, ενώ ο Σεντρίκ Καντέ απουσίαζε μετά από σχετική άδεια που του έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 3 γκρούπ και επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ακολούθως έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ, αρχικά στα ¾ του γηπέδου και στη συνέχεια σε μικρότερο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου