Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδωσε το παρών στην προπόνηση του τριφυλλιού για να χαιρετήσεις τους παίκτες και να τους μιλήσει για τις διοικητικές εξελίξεις και ότι συμβαίνει....



Ο Γόντικας τους είπε να βάλουν πλάτη και να υπογράψουν τους διακανονισμούς για την καταβολή των οφειλομένων , ώστε να μην έχει πρόβλημα το τριφύλλι με την ΟΥΕΦΑ στις 31 Μαρτίου.

Τόνισε στους παίκτες ότι μετά τις εξελίξεις στο Δ.Σ δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν, λέγοντάς τους ότι επί της ουσίας θα υπάρξει στάση πληρωμών! Ο Γόντικας χαρακτήρισε κομβικό σημείο τη Γ.Σ της 18ης Απριλίου, υποστηρίζοντας ότι εκεί θα φανεί αν υπάρχει κάποιος να μπει στην ΠΑΕ και να βάλει χρήματα.

Παράλληλα, τους είπε ότι θα συναντηθούν με άνθρωπο που θα τους προτείνει διακανονισμό, να λάβουν δηλαδή τα χρήματα που τους οφείλονται σε δύο δόσεις, μία στις 5 Ιουλίου και μία στις 5 Αυγούστου. Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες είχαν πολλές ερωτήσεις, με αποτέλεσμα η συζήτηση να «τραβήξει» πολύ.

Ακόμα και τώρα ο Γόντικας προσπαθεί να βοηθήσει τον Παναθη­ναϊκό για να γλιτώσει την αγχόνη της ΟΥΕΦΑ, όμως, ακόμα και αν οι παίκτες υπογράψουν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Οπως είναι η δεύτερη δόση στην Σετούμπαλ για την αγορά του Ζέκα. Οι πράσινοι είναι ανοιχτό του χρόνου να μην πάρουν άδεια για να συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου