Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΣΑΚΑΣ: "ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

O εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα που φέρεται να θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των «πράσινων» μετοχών, μίλησε στη ΝΕΤ από τα Πηγάδια και για ακόμα μια φορά τόνισε πως ο Σουλτάν θα έρθει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες στην Αθήνα και παράλληλα ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση....



 «Δεν υπάρχει κάτι πιο καινούριο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δούλεψε η Σαουδική Αραβία. Μας έστειλε το πληρεξούσιο ο κύριος Πετρόπουλος, το χτενίζουμε και θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις», είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας.

Για τον υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του πρίγκιπα: «Απόλυτη αισιοδοξία από την πλευρά μας».

Για το αν έχει σκοπό να επενδύσει λεφτά στον Παναθηναϊκό: «Αν δεν είχε σκοπό να δώσει τα λεφτά, δεν θα έκανε την πρόταση. Υπογραφή του πρίγκιπα σημαίνει λεφτά. Σε δέκα μέρες το πολύ θα έχει τελειώσει».

Για το τελεσίγραφο που είχε θέσει ο Βαρδινογιάννης: «Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, ο κύριος Βαρδινογιάννης τη δουλειά του και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τις αλλαγές που πολλοί περιμένουν ότι θα γίνουν: «Υπήρξαν αλλαγές και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά δεν στέριωσαν. Αυτό που έρχεται πιστεύω να στεριώσει και θα στεριώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου