Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος την εβδομάδα που πέρασε παρατηρούσε χωρίς να πάρει θέση δημόσια για το θέμα που έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό μετά την εμφάνιση του Βλάση Τσάκα και του πρίγκιπα Σουλτάν....



Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμό... πρίγκιπα και η λύση που έχει προτείνει ο Βγενόπουλος, τουλάχιστον σε επίπεδο... δημοσιότητας έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Mr. MIG λοιπόν αναμένεται να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Είναι πολύ πιθανόν η τοποθέτησή του να γίνει ακόμα και τη Δευτέρα (26/09) και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βγενόπουλος έχει... αρκετούς άσους στο μανίκι του και τα όσα θα πει θα προκαλέσουν αίσθηση. Φυσικά, η παρουσία του πρίγκιπα και του Τσάκα δεν έχει κάνει το θέμα της ΓΗΠΕΛ να ξεχαστεί και η τοποθέτησή του θα αφορά και το συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλωστε, αυτή τη στιγμή η λύση που έχει προτείνει αποτελεί τη μοναδική χειροπιαστή που έχει στα χέρια του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος γνωρίζει ότι αν δεν δοθούν απαντήσεις για τη ΓΗΠΕΛ ο Βγενόπουλος δεν πρόκειται να προχωρήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου