Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ"

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας όπως και αναμενόταν από τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε ο Δημήτρης Γόντικας...

 Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ επέλεξε να μεταβεί τη Παρασκευή στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού και να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει των υποχρεώσεων στα πλέι οφ.
Φυσικά αυτό που περιμένει να δει ο προεδρεύων αντιπρόεδρος είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξαν στα τελευταία ματς οι πράσινοι και αυτό ήταν ουσιαστικά που τους ζήτησε λέγοντας τους πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και πως η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μονόδρομο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αντίθεση με άλλες φορές ο Γόντικας δεν περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού έξω στο γήπεδο αλλά πήγε μέσα στο ξενοδοχείο και μίλησε μόνο στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού καθώς την ίδια ώρα όλο το προπονητικό τιμ ήταν έξω και προετοίμαζε το γήπεδο για τη προπόνηση.

-Ο Γόντικας είπε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού:

"Παιδιά δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για μας. Πρέπει να βγάλετε την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς αποτελεί μονόδρομο για εμάς. Επιβάλλεται όμως να αλλάξετε αγωνιστικό πρόσωπο και να δείξετε το καλό σας πρόσωπο. Σας θέλω σοβαρούς στα πλέι-οφ. Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια, δεν ήταν καθόλου καλή και πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει και οι ίδιοι. Δουλέψτε περισσότερο και σοβαρευτείτε για να πετύχουμε τον στόχο μας".
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της παρουσίας του στη Παιανία είχε κάποια τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ενώ πλέον δεν αναμένεται να βρεθεί και την επόμενη εβδομάδα στη Παιανία καθώς ότι ήταν να πει τους το είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου