Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Η ARBORIS"

Το Δ.Σ. θα απαρτίζεται από 13 μέλη, με τον Δημήτρη Γόντικα να αναμένεται να παρουσιάσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος όπως του τη μετέφερε ο εκπρόσωπος της Arboris, Γιώργος Γεωργίου...



Αν τα μέλη είναι ομόφωνα σε κάτι τέτοιο, τότε λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της εταιρίας. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως τα μέλη είναι θετικά για την Arboris ελέω της αξιοπιστίας της.

 Τα 13 συνολικά μέλη μπορούν να δώσουν εξουσιοδότηση,όμως δεν έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ή να αποδεχτούν ενδεχόμενη πρόταση μια και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα μέλος παραπάνω (σ.σ 14). Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί το ΟΚ είναι στο σημερινό συμβούλιο να δώσουν το «παρών» μίνιμουμ 11 μέλη του ή να υπάρχουν εξουσιοδοτήσεις που θα διασφαλίζουν 11 «παρουσίες». Σε διαφορετική περίπτωση (αν είναι δηλαδή παρόντες 10 ή και λιγότεροι) η συζήτηση του θέματος της Arboris Capital θα πάρει αναβολή για επόμενο ΔΣ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί λογικά μετά τη γενική συνέλευση.

 Παράλληλα, στο μενού της συζήτησης θα περιλαμβάνεται και η μίσθωση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που κοστίζει 400.000 ευρώ, αλλά και η πρόταση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου