Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!

Ιδιαίτερα καθοριστική είναι η Τετάρτη σε ό,τι αφορά το θέμα του πρίγκιπα και τις σχετικές εξελίξεις...



 Από την Τρίτη το απόγευμα, το κλίμα που βγαίνει από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη –ο οποίος βρίσκεται για προσωπικές του υποθέσεις στο Λονδίνο– είναι θετικό σε ό,τι αφορά τις προτάσεις που έχει κάνει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έχει ανάψει το «πράσινο» φως στους δικηγόρους του να προχωρήσουν το θέμα με υπογραφές.

Από την στιγμή που ο Τζίγκερ φέρεται να λέει «ναι» τόσο για το αίτημα να μη διαχειριστεί το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο τα 15 εκατομμύρια που θα μπουν από τον Σαουδάραβα στην πρώτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όσο και για τη διάρκεια του οικονομικού ελέγχου, προκειμένου να υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όλα δείχνουν πως οι υπογραφές και η επικύρωση του MoU είναι θέμα ωρών και δεν αποκλείεται να μπουν στο απογευματινό ραντεβού των δικηγόρων.

Επόμενα βήματα φυσικά είναι ο οικονομικός έλεγχος και -κυρίως- η δέσμευση των 15 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα οποία θα σχετίζονται με την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου