Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΟΠΟΥΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του «χειρουργού» Δημήτρη Καλόπουλου στους πίνακες της διαιτησίας...



Αυτό διότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος παραπέμπει την υπόθεση στην πειθαρχική της ΚΕΔ κι αυτή αποφασίζει για το μέλλον του ανθρώπου που κατακρεούργησε πέρυσι τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της ντροπής στο Φάληρο.

Ο Καλόπουλος είναι αυτή τη στιγμή σε διαθεσιμότητα εξαιτίας της «εμπλοκής» του από τρίτους στο σκάνδαλο με τα στημένα και έχει καταθέσει αίτημα προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ζητώντας την απαλλαγή του. Ο Φάκος έχοντας ως δεδικασμένο τις περιπτώσεις των διαιτητών Γ. Nτίτσου, A. Δημητρόπουλου, Π. Bερρή, Γ. Kουτσουμπού (που επίσης εμπλέκονται στο σκάνδαλο από συνομιλίες τρίτων), τις οποίες η Eπιτροπή Eφέσεων της EΠO έστειλε στην Πειθαρχική Eπιτροπή της KEΔ, αναμένεται να πράξει το ίδιο και να διώξει από πάνω του την υπόθεση. Αν η Eπιτροπή τον αθωώσει, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση!

Και φυσικά το νούμερο ένα αυτή τη στιγμή στην ΚΕΔ -ο Κύρος Βασάρας- και άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού αυτός τον... διόρισε, περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες το... «εργαλείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου