Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ "ΚΛΕΙΣΙΜΟ" ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Σύμφωνα με τους νόμους προβλέπεται ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να πάψουν πλέον να συνεχίζονται τα σκάνδαλα όποτε κατηγορούμενοι είναι οι λιμανίσιοι....



Πάντως, ως συνήθως από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναφέρουν πως τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου και μεταφέρθηκαν εντός κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά στο φύλλο αγώνος.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη Πέμπτη, όμως υπάρχουν απεργίες από τον δικηγορικό σύλλογο και όπως όλα δείχνουν, θα οριστεί δικάσιμος σε άλλη ημερομηνία και είναι πολύ πιθανό η πλευρά του Ολυμπιακού να ζητήσει αναβολή.

Βάσει του νέου ΚΑΠ, αν ισχύσει η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα περί εκτεταμένων επεισοδίων τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο επόμενο εντός έδρας ματς - και αυτό είναι με τον Παναθηναϊκό.

Από τον Πειραιά όμως θα τραβήξουν πολύ το θέμα, ώστε η τιμωρία να μην επιβληθεί στο ντέρμπι αλλά αργότερα. Άλλωστε είναι συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια και ο Ολυμπιακός από τα σκάνδαλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου