Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΓΚΟΛ Ο ΣΙΣΕ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΤΟΣ!

Ο Φερέιρα έδειξε τις διαθέσεις του το πρωί, σχετικά με τον τρόπο που δουλεύει στις προετοιμασίες...



Αρκετό τρέξιμο αλλά και πολλά παιχνίδια με την μπάλα. Με το... καλημέρα, ώστε η προπόνηση να είναι ευχάριστη. Στο οικογενειακό διπλό που έγινε και στην απογευματινή προπόνηση, ο Τζιμπρίλαρος πέτυχε το πρώτο του γκολ για τη νέα σεζόν! Το γκρουπ στο οποίο ήταν ο Γάλλος σταρ, επικράτησε 2-1 με τον Κλέιτον να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα.

Από την άλλη, σε αρκετά καλή κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο Αντώνης Πετρόπουλος, που κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, καθώς αυτός είναι που πέτυχε το γκολ του δικού του γκρουπ!

Αδιάφορος ο Μάτος

Μεταξύ άλλων, ο Μαρσέλο Μάτος συμμετείχε κανονικά και στο απογευματινό πρόγραμμα αλλά δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση. Είναι αρκετά νωχελικός και είναι φανερό από... χιλιόμετρα μακριά ότι δεν γουστάρει και απλά μετράει αντίστροφα για να τα βρει η Μποταφόγκο με τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στη πατρίδα του.

Πρέσινγκ και κυκλοφορία

Από κει και πέρα, ο Φερέιρα ζητούσε συνεχώς δύο συγκεκριμένα πράγματα. Πρέσινγκ ασταμάτητο. Παντού. Να μην μπορεί ο αντίπαλος να πάρει... ανάσα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Με τη μία, ώστε να δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Επέστρεψε ο Λεοντίου

Παράλληλα, οι δανεικοί συνεχίζουν να επιστρέφουν στην Παιανία. Τελευταία προσθήκη αυτή του Σωτήρη Λεοντίου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου