Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

"ΓΙΑ ΣΙΣΟΚΟ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ"

Στον Παναθηναϊκό έχουν στραμμένα τα βλέματα και την προσοχή τους στον επαναληπτικό με την Οντένσε, ωστόσο, τα μεταγραφικά απασχολούν πάντα τους πράσινους...


Η διαφαινόμενη πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφαλίζει την συμμετοχή στους ομίλους του Europa League κάτι που σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα έχει σίγουρα 5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του.

Την Πέμπτη οι Πορτογάλοι έφεραν στο... φως την περίπτωση του Ιμπραίμ Σισοκό, του 20χρονου επιθετικού της Ακαντέμικα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβοριανός στράικερ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει εισηγηθεί ο Φερέιρα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Σισοκό βρίσκεται ψηλά στη «πράσινη» λίστα αλλά φαίνεται πως υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που στον Παναθηναϊκό τις κοιτούν πιο «ζεστά» από τη δική του και για αυτό ακόμη δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή είτε με την πλευρά του παίκτη είτε με την Ακαντέμικα, η οποία θα τον παραχωρούσε με περίπου 300-400.000 ευρώ. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στην κορυφή, καλύποντας το «πακέτο» που αναζητούν αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό.

"Διάβασα το θέμα που έπαιζε στο ίντερνετ. Λίγο νωρίτερα όμως μου είχε μιλήσει ο μάνατζερ. Μου είχε πει ότι τον έχουν πλησιάσει από τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα θα με ενδιέφερε να υπάρξει εξέλιξη. Και ποιος δεν γνωρίζει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Θα ήταν φανταστικό να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ολα αυτά όμως είναι θεωρητικά, γιατί ξέρω πως απλά έχει γίνει μόνο μία ερώτηση και τίποτα περισσότερο και προτιμώ να είμαι προσγειωμένος μέχρι να υπάρξει κάτι πιο χειροπιαστό», ήταν τα λόγια του Σισοκό.

Εκτός από τον παίκτη και ο μάνατζέρ του, Αρμάν Νταμπόρδα, μίλησε για το θέμα: «Αρχικά μου έστειλε SMS ένας μάνατζερ που μου είπε πως ρωτούσε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ενδιαφερόταν να μάθει για το συμβόλαιο του Ιμπραΐμ. Μέχρι εκεί. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος...

Για το ενδιαφέρον του Φερέιρα, ο Νταμπόρδα είπε: «Μήπως ο κύριος Φερέιρα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Ακόμα και εάν τον θέλει, δεν αποφασίζει εκείνος, έτσι δεν είναι; Γνωρίζω τι έγινε με τον Ζέκα. Η αλήθεια είναι πως είναι ευτυχία για κάθε νεαρό παίκτη να δουλεύει με τον Φερέιρα. Τι να σας πω, μακάρι να υπάρξει κάποια πρόταση και γίνει το ίδιο και με τον Ιμπραΐμ αν και δεν μου αρέσει να μιλάω με υποθέσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου