Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΑΘΑ Ο ΒΙΤΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!

Εν αναμονή του ραντεβού που θα ρίξει τους... τίτλους τέλους στην καριέρα του Βίκτορ Βιτόλο στον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας, με τον Παναθηναϊκό...



Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να συναντηθεί το απόγευμα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς και να πάρει το δρόμο για την Αθήνα και τους «πράσινους».

Άλλωστε από το Σάββατο και την πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του «δικεφάλου», είχε ξεκαθαρίζει τη θέση του επαναλαμβάνοντας ακόμα μια φορά την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος. Η πρόταση των υποψηφίων επενδυτών να του δώσουν τα χρωστούμενα από την περσινή σεζόν, αλλά και ρελάνς του Ζαγοράκη, προκειμένου να μην του γίνει μείωση στο συμβόλαιό του, δεν τον έπεισαν. Την απόφασή του την έχει πάρει...

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, η πλευρά του ήταν σε διαρκείς επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έχουν έρθει σε συμφωνία σε όλα. Τόσο στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, που θα είναι τριών χρόνων, όσο και στις οικονομικές του απολαβές που θα παραμείνουν στις 600.000 ευρώ. Σημαντικές λεπτομέρειες δηλαδή, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τις εγγυηθεί ο ΠΑΟΚ και δημιουργούν αισιοδοξία στους «πράσινους» ότι όλα θα πάνε καλά.

Αν ο Βιτόλο τελικά μείνει ελεύθερος την Κυριακή, τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αναχωρήσει για την Αυστρία ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου