Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

"ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είναι από τους προπονητές που… ακούγονται ιδιαίτερα στην προπόνηση...



Λέει αυτά που έχει να πει και στη συνέχεια περιμένει να… εκτελεστούν.

Στην πρωινή προπόνηση είχαμε πάντως και τα πρώτα... γκάζια. Όχι τίποτα φοβερές και τρομερές φωνές, ωστόσο ήταν αρκετές οι φορές που στη διάρκεια του διτέρματος ο Πορτογάλος σταματούσε το πρόγραμμα και παρατηρούσε τους παίκτες του. Γενικότερα αυτή τη φορά η δική του φωνή ήταν αυτή που ακουγόταν περισσότερο αφού… έκοψε αυτήν των παικτών.

«Σταμάτα να μιλάς και παίξε επιτέλους», είπε κάποια στιγμή στον Μαρίνο, ενώ στη συνέχεια το ίδιο πράγμα τόνισε και στους υπόλοιπους. «Όλο μπλα μπλα είστε. Αφήστε αυτά και κοιτάξτε να κάνετε αυτά που σας λέω».

Στη συνέχεια τα παράπονά του άκουσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στον οποίο ανέφερε: «Λάζαρε, θέλω να παίζεις έξυπνα. Έχεις τόσο χώρο μπροστά σου και εσύ κρατάς την μπάλα και τη γυρίζεις προς τα πίσω. Άνοιξε το παιχνίδι, μην το φοβάσαι». Στον «Λάζο» ο Φερέιρα έδωσε και στο τέλος της προπόνησης ορισμένες οδηγίες, σε ήπιο πάντως τόνο και καθαρά συμβουλευτικά.

Ακόμη και ο Καραγκούνης έγινε σε μια φάση δέκτης παραπόνων αλλά με… διαφορετικό τρόπο, δηλαδή με μια φιλική κοντινή κλοτσιά.
Πολλές συμβουλές δίνονταν και στους ακραίους, ώστε να ανοίγονται περισσότερο και να μην κλείνονται, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ζητούσε και από τον Πετρόπουλο να βγαίνει στα άκρα, ώστε να τραβάει τον στόπερ και να δημιουργεί ρήγμα στο κέντρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου