Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΣΤΕΛΙ!

Αφού έτσι το θέλετε...έτσι θα γίνει γαυράκια! Το να σηκώνεις την κούπα στο ΣΕΦ έχει τη δική του γλύκα, αλλά το κάναμε πέρυσι...



Για αυτό ο Ζοτς και οι παικταράδες του είπαν να αλλάξουν το μενού για εφέτος. Έχοντας βέβαια και την απαραίτητη βοήθεια και του Ολυμπιακού, ο οποίος έδειξε τάσεις μαζοχισμού. Δεν γίνεται να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός οτι οι παίκτες του δεν άφησαν την σειρά των τελικών να τελειώσει στο... εξοχικό την Τετάρτη και μετέθεσαν το φινάλε της, για την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Γουστάρουν φαίνεται να τους παίρνουν... μάτι. Θέλουν να έχουν 20.000 κόσμο να τους γλεντάει από τις 20:00 που θα βγουν για τα πρώτα σουτάκια στο παρκέ, μέχρι τις 23:40 που θα τελειώσει το ματς. Πλάκα, πλάκα δεν είναι και λίγο... Μιλάμε για παραπάνω από 3,5 ώρες. Αφού τη βρίσκουν, γιατί να τους χαλάσουμε το χατίρι;

Και οι εξάστεροι έτσι θα σκέφτηκαν. Παρά το γεγονός οτι είχαν το παιχνίδι στα χέρια τους, κάνοντας πλάκα του Ολυμπιακού και των παικτών του, είπαν να το κάνουν... δώρο. Άλλωστε αν έπαιρναν το πρωτάθλημα με... σκούπα, ενδεχομένως η ΚΑΕ να είχε κληθεί σε απολογία για δυσφήμηση του αθλήματος.

Για αυτό και οι λιμανίσιοι κατάφεραν να κάνουν ένα σερί 10-0, το οποίο ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα πρέπει να είχαν σκεφτεί οτι θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν σε ένα τέτοιο τελικό. Όπως ούτε που είχε περάσει από το μυαλό τους οτι ο Διαμαντίδης θα είχε τόσα άστοχα σουτ και τόσες λανθασμένες επιλογές.

Αφού το ζητήσατε λοιπόν, θα το έχετε... Ραντεβού στο ΟΑΚΑ. Απλά και κατανοητά. Χωρίς κλάψα για τις τριπλάσιες βολές, για τα όσα έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο και τους περίεργους που ήταν πίσω από τον πάγκο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Oλυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Γκόρντον 6, Μπουρούσης 16 (6/7 διπ.), Πελεκάνος 6, Σπανούλης 13 (4/7 διπ., 0/5 τριπ.), Μαυροκεφαλίδης 7, Χαλπερίν 4, Γλυνιαδάκης 6, Παπανικολάου, Έρτσεγκ 5, Τεόντοσιτς 5, Πρίντεζης 8 (2/2 τριπ., 4 ριμπ)

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Μάριτς 4, Μπατίστ 15 (6/10 διπ. 4ριμπ.), Φώτσης 5 (6 ριμπ), Σάτο 2 (6 ριμπ), Διαμαντίδης 10 (2/8 τριπ, 4 ασιστ), Νίκολας 13 (3/5 τριπ., 1ριμπ, 1ασιστ), Τσαρτσαρής 4, Βουγιούκας 9 (4/5 διπ.), Καλάθης 4 (5 ασίστ), Καϊμακόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου