Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΣΙΟ Ο ΣΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ!

Το απευκταίο σενάριο απάντων των οπαδών του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τους Ιταλούς… παίρνει σάρκα και οστά...



Μπορεί στην Ελλάδα να γίνεται λόγος για σημαντική διαφορά της Λάτσιο τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα (προσφέρουν 1,3 εκ. στον Σισέ την ώρα που αμείβεται με 2,5 εκ. ευρώ και 5 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό που ξεκινάει από τα 6 εκ.), αλλά οι Ιταλοί ή κάτι παραπάνω ξέρουν ή βιάζονται να ντύσουν στα γαλάζια τον Γάλλο επιθετικό.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και ηγέτης του την τελευταία διετία είναι πλέον πολύ κοντά στη Λάτσιο και η μεταγραφή του θα κοστίσει συνολικά 5 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που μοιάζει πολύ λίγο και ελπίζουμε να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά:

Η ιστοσελίδα «Resport» : «Η Λάτσιο βρίσκεται κοντά και σε άλλον έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης, τον Τζιμπρίλ Σισέ. Η Λάτσιο και ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα πριν την συμφωνία, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ»!

Το «Calciosport24» αναφέρει: «Η Λάτσιο δουλεύει για να φέρει τον Σισέ στην Ιταλία. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ενώ η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ».

H «Tuttomercatoweb» παρουσιάζει τον αρχηγό του Παναθηναικού ως τον πρώτο στόχο της ομάδας αν αποχωρήσει ο Ρόκι και τονίζει πως η μεταγραφή του Γάλλου δεν θα περάσει τα 6 εκατ. Ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου