Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΝΤΡΙΝΤ ΤΗΣ ΜΠΡΑΓΚΑ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ!

Καθημερινά υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για παίκτες από την Πορτογαλία. Από αυτά τα ονόματα που ακούγονται, άλλα ισχύουν και άλλα όχι...



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Αντρές Μαντρίντ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, είναι ψηλά στην εκτίμηση του Πορτογάλου τεχνικού του «τριφυλλιού», με τους Ίβηρες να θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον των «πράσινων» για την απόκτησή του.

Ο Μαντρίντ είναι 29 χρόνων και είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που εξετάζει ο 65χρονος προπονητής και δεν ανήκουν στην κατηγορία των νεαρών και ταλαντούχων που κατά βάση θα αποκτήσουν φέτος το καλοκαίρι οι «πράσινοι».

Who is Who

Γεννήθηκε στη Μαρ Λα Πλάτα, προάστιο του Μπουένος Άιρες και έπαιξε μπάλα στην Ατλέτικο Πλατένσε μία μόλις σεζόν. Έναν χρόνο μετά τον πήρε η Χιμνάσια Λα Πλάτα και σε τρεις περιόδους έκανε 59 συμμετοχές και 5 γκολ. Το 2004 ο κύκλος στην πατρίδα του έκλεισε και ο Αργεντινός έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της Μπράγκα, στην οποία το 2005-06 υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός μέσος του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Έμεινε στους Αρσεναλίστας μέχρι το 2009, όταν και παραχωρήθηκε στην Πόρτο, σε έναν αθόρυβο δανεισμό, με απολογισμό έξι συμμετοχές και ένα πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος, κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, πέρυσι δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Ντομίνγκος Πασιένσια στην Μπράγκα, όμως συμπλήρωσε 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου