Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ

Μετά τις εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, το βράδυ της Τρίτης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ την Τετάρτη το μεσημέρι, απέκτησε νέο ενδιαφέρον...



Εκεί μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι γνωστές εναλλακτικές επιλογές των Τζιανλούκα Νάνι και Σταν Φολκς (υπάρχει μία πιθανότητα να μην αποκτηθεί κανείς), προκειμένου οι «πράσινοι» να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατό το συγκεκριμένο κεφάλαιο.

Από εκεί και πέρα, θα τεθεί επί τάπητος η ανανέωση της θητείας της διοικούσας επιτροπής, που λήγει στις 30 Ιουνίου. Δεδομένα όμως θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, καθώς ο Τζόνι Βεκρής έχει αποφασίσει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, ενώ για τον Γιώργο Νίκα είναι όλα ανοιχτά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα, την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πολύ πιθανό να καταθέσει ο Αντώνης Αντωνιάδης που εκπροσωπεί την πλευρά του Νικόλα Πατέρα. Κάτι που δείχνει την πρόθεση τόσο του ίδιου, όσο και των υπόλοιπων μετόχων να μην συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Τέλος, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, τόσο για τους παίκτες που είναι προς πώληση, όσο και αυτούς που είναι υποψήφιοι να αποκτηθούν, θα υπάρξει μία ενημέρωση από τον Δημήτρη Γόντικα, χωρίς ωστόσο ανακοινώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου