Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΕΜΗΣ: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΤΕ!

Το παρον έδωσε ο Αδαμάντιος Πολέμης στις εκδήλωσεις για τα 40 χρόνια από το έπος, μετά το πέρας της εκδήλωσης έκανε δηλώσεις για την πορεία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971, αλλά και για τα τωρινά δεδομένα στην ΠΑΕ...



Ο μέτοχος του Τριφυλλιού μίλησε για τη 2α Ιουνίου πριν από 40 χρόνια: «Ο φίλος μου ο Αντωνιάδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Θυμόμαστε τα παλιά, όπως ήμασταν τότε, παίζαμε για τη φανέλα, ήμασταν όλοι Παναθηναϊκοί. Συγκινήθηκα ιδιαίτερα με την επιγραφή που είδα "οι φίλοι του Ολυμπιακού μαζί σας". Αυτά είναι που θέλουμε να σκεφτούμε να γίνονται στο μέλλον, να έχουμε συνεργασία με τον κύριο Μαρινάκη και να μπορέσουμε γρήγορα να ξανάχουμε μια τέτοια ατμόσφαιρα.

Ας είναι ένα μήνυμα να ενωθούν αυτοί που βρίσκονται στον ΠΑΟ. Δεν μπορώ να πω τι θα έκανε ο καθένας έχω πει δημόσια και ξεχωριστά στον καθένα πως πρέπει να αφήσουμε τις διαφορές μας έξω από τον Παναθηναϊκό και πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί.

Βεβαίως το θέμα είναι άλλα τα χρόνια τότε και άλλα τα χρόνια τώρα, άρα πρέπει να συμμορφωθούμε ,να κάνουμε τη δουλειά μας και να μην ασχολούμαστε με τα οικονομικά. Να λύσουμε το οικονομικό, να κατεβάσουμε το μπάτζετ και να ασχοληθούμε επιτέλους με την ομάδα, γιατί από τότε που άρχισα να ασχολούμαι, ασχολούμαι με οικονομικά αντί για την ομάδα.

Για τον Βρύζα και το θέμα του τεχνικού διευθυντή τόνισε:

«Θα βγει επίσημη ανακοίνωση όταν αποφασιστεί αυτό το πράγμα, απλώς εγώ προσωπικά μπορώ να σας πω πως πρέπει να ναι Έλληνας και όχι αλλοδαπός. Από εκεί και πέρα το ποιος είναι καταλληλότερος είναι θέμα εκτός της δικιάς μου αρμοδιότητας».

Σε πηγαδάκι που στήθηκε, φίλος του Παναθηναικού είπε στον Πολέμη πως «πτωχεύσαμε», με τον Πολέμη να απαντά:

«Ποτέ δεν πτωχεύσαμε. Ο Παναθηναικός δεν θα πτωχεύσει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου