Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΝΙ

Μια απρόσμενη εξέλιξη υπήρξε με τον Τζανλούκα Νάνι, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του από την Μπρέσια, καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπαίτειο για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Serie B...



Αυτό ίσως ζεστάνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή.

Ο Τζανλούκα Νάνι μίλησε για αυτή την εξέλίξη στο «giornaledibrescia.it»: «Φεύγω γιατί αυτό είναι το σωστό. Νιώθω υπεύθυνος για τον υποβιβασμό φέτος. Ο Κοριόνι είχε πει ότι ήμουν έτοιμος να φύγω το Μάρτιο, αλλά προτιμήσαμε να μην αναστατώσουμε την ομάδα και να συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής.

Για την αναστάτωση που του κατηγορούν ότι προκάλεσε στα αποδυτήρια, τόνισε: «Δεν είναι αλήθεια ότι με μισούσαν οι παίκτες, ούτε ότι είχε προβλήματα με τη διοίκηση».

Για την επιστροφή του στην Μπρέσια το καλοκαίρι, απάντησε: «Θα μπορούσα να πάω στον Παναθηναϊκό ή τη Λάτσιο, αλλά προτίμησα να ακολουθήσω την καρδιά και τη λογική μου».

Για την αποχώρησή του, δήλωσε: «Φεύγω, αφήνοντας ένα διετές συμβόλαιο. Έτσι είναι. Δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα στον Κοριόνι, ο οποίος είναι σαν πατέρας για μένα. Για μένα η Μπρέσια θα είναι πάντα η πριγκίπισσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου