Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ: NA ΠΑΤΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τα στημένα και τις βρομιές στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου...



Ο Μπιτσαξής δήλωσε πως ο Μαρινάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος της Λίγκας, διότι εμπλέκεται στα σκάνδαλα και υπάρχει θέμα φερεγγυότητας. Ο γγΑ, λοιπόν, αφού άκουσε τις συνομιλίες του επαγγελματία παράγοντα με τον φίλο του τον Μαρινάκη όπου αποκαλύπτεται πώς πήγαν να στήσουν τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, είπε:

«Η Πολιτεία για να μπορεί να συνομιλεί με πρόσωπα που βρίσκονται σε θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, πρέπει τα πρόσωπα αυτά να είναι φερέγγυα και μην είναι κατηγορούμενοι σε καμία υπόθεση, πρέπει να είναι καθαροί ηθικά και νομικά... Θα ήταν προτιμότερο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να παραιτηθεί, για να μπορέσει η λίγκα να δει τα προβλήματά της από νέα αρχή»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον… 10μέρες και τα φάρμακα που ζητούσε από τον κύριο Μάκη: «Αυτό που ακούσαμε ήταν συγκλονιστικό, συγκλόνισε όλο τον κόσμο αυτή η συνομιλία, σηκώθηκε η τρίχα σε κάθε φίλαθλο που άκουσε τη συνομιλία... Για μένα τα όσα λέγονται στη συνομιλία είναι ντροπιαστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου