Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ!

Κουράστηκαν να σηκώνουν... Nothing στον Πειραιά και είπαν για δεύτερη σερί σεζόν να στεφθούν πρωταθλητές του καλοκαιριού. Μόνο που αυτή τη φορά το παραμύθι τους δεν έχει δράκο και ο Νίκολα Πέκοβιτς δεν είναι φραγκοφονιάς...




Η Εξέδρα στο σημερινό της εξώφυλλο θέλει τον Νίκολα Πέκοβιτς να πιάνει λιμάνι, ίσως επηρεασμένη από τη διαδρομή που ακολούθησε ο Βασιλάκης ο Καΐλας πέρυσι το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα για αυτή τη μεταγραφή. Οι λόγοι είναι πολλοί και πιο πιθανό είναι, αν υπάρξει ποτέ ενδεχόμενο «Πέκο» να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτό να γίνει μόνο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Για να μην πούμε πως αυτό μπορεί να γίνει άμεσα, ας πούμε ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Και εξήγουμαστε. Ο Πέκοβιτς θεωρεί πατέρα του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν είναι σαν τον Σπανούλη που νόμιζε με το φτωχό του το μυαλό πως τον αδικεί. Αντίθετα ο Φραγκοφονιάς είναι αυτός που χρωστάει χάρη στον Ζοτς που είχε τη μεγάλη τιμή να τον έχει προπονητή του και να μάθει να... ντριμπλάρει.

Η σχέση της οικογένειας του Παναθηναϊκού με τον Πέκοβιτς είναι άρρηκτα δεμένη και είναι χαρακτηριστικό πως υπήρξε επικοινωνία των δύο πλευρών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Σημειώστε και μια σημαντική λεπτομέρεια. Η αδερφή του παίκτη ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για τους τελικούς της Α1 κόντρα στον πελάτη και ήταν παρούσα στο πάρτι τίτλου του τέταρτου αγώνα φωνάζοντας συνθήματα για τον Παναθηναϊκό!

Οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός για τον Ολυμπιακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου