Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

MARCA: ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΒΕΛΙΤΣΚΟΒΙΤΣ...

Τα ισπανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να θεωρούν τον Παναθηναϊκό ως πιθανότερο προορισμό του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, ο οποίος μοιάζει πια δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης...



Ο απρόσμενος αποκλεισμός της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη στους ημιτελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος, έβαλε τέλος στη σεζόν για τη "Βασίλισσα".

Έτσι, το Marca.com κάνει τον απολογισμό της χρονιάς για την ομάδα της Μαδρίτης και αναλύει την επόμενη μέρα της, η οποία όλα δείχνουν ότι δεν θα περιλαμβάνει τους Πριτζιόνι, Βελίτσκοβιτς, Βιδάλ και Τάκερ.

"Ο Πριτζιόνι έχει επαφές με τη Βαλένθια και ο Βελίτσκοβιτς οδεύει προς τον Παναθηναϊκό", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, συνεχίζοντας ουσιαστικά τις φήμες που -εδώ και αρκετό καιρό- θέλουν τον νεαρό Σέρβο φόργουορντ να βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι βέβαια είναι δεδομένο πως δεν ασχολούνται αυτή τη στιγμή με τα μεταγραφικά, έχοντας στραμμένο το ενδιαφέρον τους στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος και την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Έτσι, το αν ο "καπνός" προέρχεται από... φωτιά, θα φανεί στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου