Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΒΡΥΖΑΣ

Στις εναλλακτικές επιλογές που είχε στην διάθεσή του, είναι αναγκασμένος να στραφεί ο Παναθηναϊκός μετά το "ναυάγιο" με τον Ζήση Βρύζα....



Αν και οι «πράσινοι» τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονταν σίγουροι πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τον συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα, την Τρίτη υπήρξε εμπλοκή που οδήγησε τις συζητήσεις σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να εγκαταλειφθεί.

Τι έγινε; Ο Ζήσης Βρύζας επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γόντικα το απόγευμα και επικαλέστηκε απειλές που δέχεται τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, προκειμένου να μην απαντήσει θετικά στην πρόταση που του είχε γίνει από τον Παναθηναϊκό. Έτσι, χωρίς να έχει άλλη επιλογή, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναγκάστηκε να διαγράψει την συγκεκριμένη περίπτωση.

Πλέον, στο προσκήνιο έρχονται τα ονόματα των υπόλοιπων υποψηφίων, βάσει της τελευταίας πληροφόρησης που υπήρχε, μετά την συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής. Ο Τζιανλούκα Νάνι αποτελεί το μεγάλο φαβορί, ενώ ο Σταν Φολκς παραμένει ως αουτσάιντερ.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην προσληφθεί κανείς και αναλάβει και αυτό τον ρόλο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Δειλά... δειλά έκανε και πάλι την εμφάνισή του το όνομα του Γιάσμινκο Βέλιτς, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς όπως είναι γνωστό ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου