Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Σε μπούμερανγκ ενδεχομένως να γυρίσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στα παραρτήματά του το κεντρικό θέμα της ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League την Τρίτη...



Αυτό δεν είναι άλλο από την επικύρωση της βαθμολογίας σε μία προσπάθεια του αφεντικού των λιμανίσιων, να διασφαλίσει τους... φίλους του, που προσδοκά να του κάνουν... πλάτες και του χρόνου.

Λογαριάζει όμως χωρίς τις υπόλοιπες ομάδες. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σύλλογο, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, καθώς έχουν έννομο συμφέρουν.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το φάσμα που υποβιβασμού που αντιμετωπίζουν οι δύο Ολυμπιακοί. Αυτός του Πειραιά, σίγουρα αυτός του Βόλου, αλλά και η Καβάλα. Σε μία τέτοια περίπτωση, ομάδες που έχουν πέσει, μπορούν βάσει του δεδικασμένου του Αστέρα Τρίπολης να παραμείνουν στην Super League. Διαφορετικά, αν δηλαδή επικυρωθεί η βαθμολογία την θέση αυτή θα την πάρει ομάδα από την Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου