Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

"ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ"

Πολλές και σημαντικές αλλαγές γίνονται στα γήπεδα όπου στεγάζεται το πινγκ πονγκ, αλλά και η ξιφασκία...




Μάλιστα, σε ό,τι αφορά την ξιφασκία, οι εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή και θα δημιουργηθούν στη θύρα 2 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εκεί που ήταν το μπαρ τα χρόνια που έπαιζε ο Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο.

Μέσα στα έργα που θα ξεκινήσουν την Τρίτη και έχουν αναλάβει ο κ. Μακρόπουλος και ο κ. Τσίλης, θα μπουν γυψοσανίδες και στις δύο εγκαταστάσεις, θα δημιουργηθεί η αίθουσα ξιφασκίας, θα τοτπθετηθούν νέοι φωτισμοί και αναμένεται να αλλάξει ολόκληρη η όψη σε εκείνο το σημείο του γηπέδου. Μάλιστα, οι αλλαγές θα γίνουν από έξω μέχρι μέσα σε εκείνο το σημείο. Θα φύγουν τα τουρνικέ που υπάρχουν, ύστερα από άδεια που πήρε ο Ερασιτέχνης από τον Δημήτρη Γόντικα, θα μπει νέα πόρτα, ενώ θα φτιαχτεί και ολόκληρη είσοδος.

Στο χώρο όπου στεγάζεται το πινγκ πονγκ θα μπουν νέοι φωτισμοί που θα βοηθούν τους αθλητές, θα αλλάξει το δάπεδο καθώς έχει ανωμαλίες σε κάποια σημεία και δεν μπορούν να γίνουν ούτε καν προπονήσεις! Επίσης, θα φτιαχτεί μια ντουζιέρα, καθώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Οι μεγάλες αλλαγές ωστόσο, αναμένεται να γίνουν στο χώρο του πρώην μπαρ του γηπέδου, εκεί που θα φτιαχτεί η αίθουσα ξιφασκίας. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που έχουν αναλάβει το έργο, θα δημιουργήσουν από την αρχή το χώρο και όχι μόνο το βασικό χώρο που θα γίνονται οι αγώνες και οι προπονήσεις, αλλά θα φτιαχτεί και ένας μικρότερος χώρος απ’ όπου θα ξεκινούν να προπονούνται τα παιδιά μικρής ηλικίας πριν μεταφερθούν στον κεντρικό χώρο.

Όλα αυτά τα έργα, σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να έχουν ολοκληρωθεί εντός εικοσαημέρου και να δουν έναν τελείως διαφορετικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου