Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΣΙΣΕ: ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!

Ο Τζιμπρίλαρος μπορεί να κατέκτησε για δεύτερη σεζόν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά...



Η εφετινή παρουσία του Παναθηναϊκού δεν του επέτρεψε να το χαρεί και τόσο πολύ. «Θα προτιμούσα να είχε πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του παρά να παίρνω εγώ βραβεία», τόνισε ο Γάλλος ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί τόσο στο μέλλον του, όσο και στο ποιον θεωρεί ως τον καλύτερο παίκτη της εφετινής Super League.

Αντιθέτως, αναφορικά με την μάχη των play offs είπε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και καλά και είναι υποχρέωση μας να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», ενώ αναφορικά με τις δηλώσεις του Λοράν Μπλάν είπε, προσερχόμενος στην εκδήλωση της Νοva: «Δεν έχω επαρκή ενημέρωση για το τι έχει συμβεί. Θα περιμένω να μάθω τι έχει συμβαί και μετά θα τοποθετηθώ».

O Tζιμπρίλαρος κατά την βράβευσή του ως πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος ρωτήθηκε για το αν η φετινή σεζόν ήταν πιο δύσκολη σε σχέση με την περσινή και απάντησε: «Η φετινή χρονιά ήταν πιο δύσκολη και είχα και ένα λιγότερο γκολ και εμάς μας δυσκόλεψε πολύ». Πάντως ο Σισέ πήρε και βραβείο για την καλύτερη ασίστε, ενω συμπεριλήφθηκε και στους κορυφαίους επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου