Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

"ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΟΧΟΙ"

Καραγκούνης και Τζόρβας κάλεσαν τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προστατέψουν την ομάδα...



Το μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι η διοικητική ανυπαρξία, η οποία όπως είναι λογικό έχει αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Η ομάδα από το Καραϊσκάκη και μετά δείχνει σημάδια διάλυσης, τα οποία πλέον έχουν γίνει πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο ακόμη και η ευρωπαϊκή έξοδος των «πράσινων».

Η κατάσταση δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς στα play offs το ένα διαιτητικό λάθος διαδέχεται το άλλο εις βάρος του Τριφυλλιού και δεν υπάρχει ούτε ένας μέτοχος να υπερασπιστεί την ομάδα. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, τα λεφτά που ο ίδιος έχει βάλει.

Το μέγεθος του προβλήματος μάλιστα είναι τόσο μεγάλο, που ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αλέξανδρος Τζόρβας δεν αντέξαν βλέποντας αυτή την κατάσταση να συνεχίζεται, βγήκαν μετά το τέλος του αγώνα στον Βόλο και είπαν επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους.

«Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο μέρος παρότι δεχθήκαμε τα γκολ στο δεύτερο. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα, αλλά πρέπει και οι μέτοχοι που έχουν βάλει τα καλά τους λεφτά και έχουν κάνει θυσίες να έρθουν στο γήπεδο. Απομένουν δύο παιχνίδια εντός έδρας. Πρέπει να στηρίξουν την ομάδα έστω την ύστατη στιγμή, ώστε να μην ασελγεί ο κάθε τυχαίος στο πτώμα της. Τους καλώ όλους να έρθουν στο γήπεδο. Έχουμε όλοι ευθύνες και πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα», είπε ο «Κάρα».

Από την πλευρά του ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε: «Δυστυχώς κάποιοι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό σαν μικρό σωματείο. Έχω τόσα χρόνια στην ομάδα, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Τι να λέμε τώρα; Για τους διαιτητές; Το δεύτερο γκολ είναι καθαρό οφσάιντ. Το σκορ έπρεπε να μείνει στο 1-1. Το ίδιο έγινε με την ΑΕΚ, το ίδιο με τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες που τις χρειάζεσαι ψυχολογικά για να κάνεις το μπαμ και να δείξεις οτι μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτά μας φρενάρουν. Είμαστε μόνοι μας. Ένα γκρουπ παικτών που προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι έχουμε προβλήματα και ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου