Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!

Καμία σύγκριση δεν υπάρχει για τον Ομπράντοβιτς μεταξύ του ευρωπαϊκού και του ελληνικού κυπέλλου...



Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του υποστήριξε πως το 6ο Ευρωπαϊκό δεν μπορεί να συγκριθεί με το Κύπελλο Ελλάδας και φυσικά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει από την ήττα από τον ΟΣΦΠ ενώ έστειλε και μήνυμα ενόψει του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

"Τίποτα δεν αλλάζει ότι πήραμε τον τίτλο στην Βαρκελώνη, είμαστε οι Ευρωπαίοι πρωταθλητές και αυτό δεν αλλάζει από αυτή την ήττα. Δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κέρδισε δίκαια το Κύπελλο γιατί ήταν καλύτερος σε κάποιες λεπτομέρειες του αγώνα".

Ποιες ήταν αυτές οι λεπτομέρειες;

"Κάποια λάθη, κάποιες χαμένες βολές. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου στην διάρκεια του αγώνα".

Τι θεωρείται ότι έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο;

"Δεν ήταν εύκολο για εμάς που προερχόμασταν από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου να έρθουμε και να παίξουμε έναν ακόμη τελικό μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Το είχα πει και πριν την έναρξη του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου που είχε προηγηθεί. Δεν μπορούσαμε να βρούμε την ενέργεια, την όρεξη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Θεωρείτε ότι η ήττα αυτή θα είναι πρόβλημα και ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος με τον ΟΣΦΠ;

"Πρέπει να παίξουμε πρώτα την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ και μετά ανά δυο μέρες και να βρούμε την ενέργεια να αντεπεξέλθουμε στα επόμενα ματς. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη ενέργεια, όλα εξαρτώνται από εμάς και πρώτα από όλα αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου