Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

"ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..."

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει η Sportday σε σημερινό ένθετο, θα είναι ο πρώτος εκ των μετόχων του Τριφυλλιού που θα συμμετάσχει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου...


Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ σύμφωνα με σενάρια θα καταθέσει τα χρήματα που αναλογούν στο ποσοστό του, δηλαδή ένα ποσό γύρω στα 800.000 ευρώ. Αναμένεται να τον ακολουθήσουν ο Αδαμάντιος Πολέμης με 250.000 ευρώ και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με 315.000 ευρώ, όσα αναλογούν στο ποσοστό τους.

Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι μέτοχοι που θα συμμετάσχουν στην αύξηση πρέπει να βάλουν χρήματα μέχρι την Παρασκευή σε ειδικό λογαριασμό. Όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα συγκεντρωθούν επτά εκατομμύρια ευρώ παρά τις αρχικές προβλέψεις.

Πάντως, όσα χρήματα συγκεντρωθούν μέχρι την Παρασκευή δεν θα και τα... τελικά καθώς η αύξηση θα ανακοινωθεί στη Γενική Συνέλευση της 17ης Μαΐου. Δηλαδή, όποιος μέτοχος έχει βάλει χρήματα μπορεί να τα αποσύρει αργότερα, ενώ κάποιοι που δεν θα συμμετάσχουν τώρα μπορεί να το κάνουν πιο μετά.

υ.γ. Ψίχουλα είναι αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου