Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΡΑΣΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ...!

<<Για άλλη μια φόρα ο κόσμος του Τριφυλλιού δίνει βροντερό παρών...>>

Στους ρυθμούς του “τριφυλλιού” έχει αρχίσει να κινείται από την Πέμπτη η Βαρκελώνη, καθώς...


Έχουν ξεκινήσει οι αφίξεις των αεροπλάνων με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι πρώτοι βέβαια είχαν φτάσει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας από την Τρίτη, προκειμένου να δουν και το «El Clasico» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως πλέον το ελληνικό στοιχείο έχει γίνει πιο έντονο και την Παρασκευή το μεσημέρι οι κεντρικοί δρόμοι θα θυμίζουν μία μικρή Αθήνα.

Για το πρωί άλλωστε έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση των περισσότερων πτήσεων, μεταξύ των οποίων είναι και αυτές του «Ενιαίου Φορέα της Θύρας 13» που κατάφερε να εξασφαλίσει 360 εισιτήρια. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί... Αρκετοί έχουν πάρει την απόφαση να ταξιδέψουν χωρίς εισιτήρια, καθώς τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και οι ελπίδες να αγοράσουν μέσω internet, δεν δικαιώθηκαν, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν ουσιαστικά στο... άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Όπως και να' χει όμως, η μάχη της εξέδρας θεωρείται κερδισμένη από τώρα. Ακόμη και αν επιβεβαιωθούν οι χειρότερες εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όπως εκφράστηκαν στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, που έκαναν λόγο για 1800 με 2000 οπαδούς. Ακόμη και έτσι, το «ΠΑΟ, γερά στην Λεωφόρο παίζουμε ακόμα μια φορά», δεδομένα θα κάνει το «Παλάου Σεν Ζόρντι» να κουνηθεί λες και γίνεται σεισμός.

Τι να μας πουν οι Ιταλοί των 1.200 ατόμων; Αυτοί είναι χαμένοι από χέρι στον ημιτελικό. Ακόμη και οι Ισραηλινοί των 4.000, σίγουρα θα δυσκολευτούν να καλύψουν με τις φωνές τους, όσους «πράσινους» που έχουν ταξιδέψει ή θα ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη. Για τους οπαδούς της Ρεάλ που μετά βίας θα φτάσουν τους 800, ούτε λόγος να γίνεται.

Συμπέρασμα; Την πρώτη μάχη, αυτή της εξέδρας, την έχουμε στο τσεπάκι μας. Μένει η άλλη. Η πιο σημαντική. Αυτή του αγωνιστικού χώρου. Η δυναμική, η φωνή και ο παλμός της «Θύρας 13» όμως, σίγουρα θα δώσουν στον «Ζοτς» και στους παίκτες του, την ώθηση που χρειάζονται για να φτάσουν στον τελικό της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου