Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ..."

O Ζιλμπέρτο Σίλβα με πλασέ από κοντά στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού έκανε... δώρο το Champions League, φέρνοντας τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση των πλέι οφ...



Αν ζητούσε κανείς από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να γράψει το σενάριο για το πώς θα ήθελε να αποχαιρετίσει τον Παναθηναϊκό, κάπως έτσι θα το έγραφε κι αυτός. Το παιχνίδι ήταν στο 74ο λεπτό και ο Παναθηναϊκός τα έβρισκε σκούρα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Χαλκιάς απέκρουσε το σουτ του Σισέ, ο Βραζιλιάνος παικταράς πήρε το… ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δικεφάλου και χάρισε στο Τριφύλλι ένα τρίποντο που φέρνει τους Πράσινους ακόμη πιο κοντά στο κούνημα του σεντονιού, στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ήταν το καλύτερο δυνατό αντίο αυτού του ΠΑΙΚΤΑΡΑ στον κόσμο του Τριφυλλιού, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση που του άρμοζε.

Μέχρι τότε οι Πράσινοι είχαν προβλήματα αφενός μεν επειδή δεν μπορούσαν να τρυπήσουν με τίποτα το ταμπούρι του ΠΑΟΚ και αφετέρου επειδή ο Κάκος… πειθάρχησε στις εντολές του Μαρινάκη. Αφού πήρε πίσω ένα πέναλτι στο 24’ που όντως δεν ήταν αλλά το έδωσε, έκλεισε τα μάτια στη χερούκλα του Τσουκαλά στο 40’ και στέρησε την ευκαιρία από την Πανάθα να ανοίξει το σκορ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το ανακάτεμα της τράπουλας για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, καθώς μέχρι τότε πίεζε αλλά δεν δημιουργούσε. Έτσι λοιπόν στη θέση του αρνητικού Γκαρσία πέρασε τον Λάζαρο, ο οποίος έδειξε να έχει μια σχετική ζωντάνια σε σχέση με τον Ισπανό. Και πάλι όμως η βελτίωση δεν είχε φανεί μέσα στο γήπεδο και έτσι στο 68’ ο Πορτογάλος έπαιξε όλα του τα χαρτιά. Στη θέση του επίσης κακού Νίνη έβαλε τον Καραγκούνη, ενώ αντί του Σπυρόπουλου μπήκε ο Μαρίνος που έπαιξε δεξί μπακ και ο Βύντρα πήρε την… προβλεπόμενη μετάθεση στα αριστερά.
Ο Παναθηναϊκός ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του και στο 74’ πήρε αυτό που άξιζε, δηλαδή τη νίκη. Τώρα πλέον είναι και πάλι πρώτος στη βαθμολογία, οπότε επειδή λογικά ο Βόλος θα ανοίξει τα πόδια στην Τούμπα, κερδίζεις την ΑΕΚ και… κουνάς σεντόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου