Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

"ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..."

Με απόφαση που εκδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Μανώλης Αντωνακάκης, επειδή...



Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League απέφυγε να τον δικάσει για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία κατηγορητήριο που περιλαμβάνει γεγονότα για τις συμπεριφορές προέδρου, δεν συζητείται από τη δικαιοσύνη, με το πρωτοφανές στα χρονικά επιχείρημα ότι η υπόθεση δικάστηκε, κρίθηκε και δεν μπορεί να δικαστεί για να κριθεί εκ νέου.

Ακόμη όμως και ένας πρωτοετής φοιτητής της Νομικής γνωρίζει ότι για να υπάρξει δεδικασμένο πρέπει να υπάρχει το ίδιο κατηγορητήριο ακριβώς, να στρέφεται προς το ίδιο πρόσωπο και να αναφέρει τα ίδια γεγονότα. Στην περίπτωση αυτή κρίθηκε ο Ολυμπιακός για την εισβολή των οπαδών του και το ξύλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού, κρίθηκε ο Μητρόπουλος για τις χειρονομίες, την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και την επίθεση στον Λέτο, κρίθηκε ο μασέρ Π.Μαρινάκης για τις χειρονομίες προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν κρίθηκε ποτέ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλάμβανε επιθέσεις στον Σισέ, τον Νίνη και άλλους παίκτες.

υ.γ: ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου