Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ

Μέχρι και στις ισπανικές εφημερίδες έγινε θέμα η αλητεία του Τεόντοσιτς, ο οποίος πέταξε μπουκάλι στους VIP του ΟΑΚΑ...



H αλητεία του καραγκιόζη Τεόντοσιτς με το μπουκάλι που πέταξε στους φίλους του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις πολυθρόνες, δεν θα μπορούσε να μη γίνει θέμα και στα ευρωπαϊκά Μέσα. Συγκεκριμένα στη Μundo Deportivo υπάρχει αναφορά στο θέμα, όπου σχετίζουν την πράξη του Τεόντοσιτς με την ανικανότητα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά ό,τι γράφει το κείμενο της ισπανικής εφημερίδας με τίτλο «Ο Τεόντοσιτς πετάει μπουκάλια στους VIP»: «Ο τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ οδεύει προς το τέλος τους και μετά τη δεύτερη νίκη του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού οι πράσινοι είναι το φαβορί για τον τίτλο. Αλλά τα νέα από το ΟΑΚΑ δεν ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά η εκτόξευση ενός μπουκαλιού από τον Σέρβο Μίλος Τεόντοσιτς στους οπαδούς που ήταν στα VIP.

Η απώλεια της ψυχραιμίας του Σέρβου άσου είναι παράδειγμα της ανικανότητας του Ολυμπιακoύ φέτος, ο οποίος έφτασε στον τελικό έχοντας τρεις νίκες επί του Παναθηναϊκού και τώρα βρίσκεται στα σχοινιά από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου