Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ

Καμία διάθεση από τον Πορτογάλο να παραιτηθεί. Μένει και παλεύει μέχρι το τέλος, καθώς δήλωσε αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει....



Ο Πορτογάλος προς τιμήν του πάντως υποστήριξε ότι δεν θα εγκαταλείψει την μάχη μέχρι τέλους καθώς αυτό προστάζει ο Παναθηναϊκός. Το θέμα βέβαια είναι πως οι παίκτες του μοιάζουν να έχουν εγκαταλείψει ήδη τη μάχη.

Για το παιχνίδι και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού:

"Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες να παίξουμε. Μαθηματικά μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Ξέρουμε ότι ο δρόμος της ομάδας και του συλλόγου είναι δύσκολος τους τελευταίος μήνες. Δεν θα πω ότι γνωρίζετε όλοι. Τα οποία έχουν επηρεάσει για να εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές με τη διάθεση και την κούραση αυτή.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε όσα διαβάζει ή γράφει κάποιος. Ήθελα μόνο να αναφερθώ στη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε. Ενός συλλόγου όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που έχει συμμετάσχει σε διοργανώσεις, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί παίξαμε με πίεση. Με παιχνίδια που για να σταθούμε εκεί και σταδιακά χάνοντας αυτό που μία μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει στο μυαλό, σε κάθε αγώνα να έχουμε θετική σκέψη και μαχητικό πνεύμα για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Υπάρχει σημαντική κόπωση.

Είναι μία ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. αυτό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έχουμε πολλούς διεθνείς και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν, όλοι γνωρίζετε ότι χάθηκε η αυτοπεποίθηση μας. Θα ήθελα να πω αυτό που πρέπει να υπάρξει είναι σταθερότητα, αντίδραση και απάντηση, όπως μία ομάδα του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει.

Επίσης να ξέρετε ότι όταν κάνεις μία μεγάλη δουλειά για να ολοκληρώσεις το πρωτάθλημα και μετά παίζεις πλέι οφ, υπάρχει δυσκολία. Συνήθως η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δεν βγαίνει δεύτερη στα πλέι οφ. Είχαμε τραυματισμούς και κυρώσεις που μας δημιούργησαν προβλήματα. Στην Τούμπα είχαμε τρεις τιμωρημένους. Όταν αρχίζεις μία νέα διοργάνωση πρέπει να αρχίζει από το μηδέν. Με την ΑΕΚ έλειπαν εφτά ποδοσφαιριστές λόγω φυσικής κατάστασης. Ένας μεγάλος αριθμός παικτών που έπρεπε να είναι έτοιμος, δεν μπόρεσε να είναι.

Όλα αυτά δεν είναι ένας πίνακας που δεν ξέραμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα τρία ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για να νικήσουμε τους τρεις αγώνες γιατί παίζουμε όχι μόνο για το πρεστίζ του συλλόγου, αλλά διακυβεύεται το όνομα όλων όσων είμαστε στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι ότι μέχρι την τελευταία μέρα των πλέι οφ θα συνεχίσω τη δουλειά με τους παίκτες ώστε να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ώστε η ομάδα να πάρει αποτελέσματα όπως αυτά που έχουμε αποδείξει ότι μπορεί να πάρει. Καλώ τους φιλάθλους να μας υποστηρίξουν στα επόμενα ματς.

Οι φίλαθλοι έχουν δει το δρόμο που βαδίζουμε και είναι σαφές ότι πρέπει να νικήσουμε τα τρία ματς. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν οι φίλαθλοι μας και να μας στηρίξουν".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τρεις φορές από τον Ολυμπιακό Βόλο με αυτόν στον πάγκο:

"Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα νίκησε δίκαια. Όμως είχε χρονικό διάστημα να προετοιμαστεί για τα πλέι οφ. Αναφέρατε ότι έχασε ο Παναθηναϊκός τρεις φορές με μένα στον πάγκο, αυτό συμβαίνει κατά καιρούς. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα που μας κέρδισε. Ο κακός μας δαίμονας. σήμερα ήταν καλύτερος, πιο δυνατός. Αυτό που θέλω είναι να πάμε καλά μέχρι το τέλος και με το κεφάλι ψηλά, έχοντας κάνει το καθήκον μας. Δεν θέλω να μιλήσω για το δρόμο που κάναμε. Αυτά έχουν ειπωθεί. Πάντα κάτι υπήρχε για να μην έχουμε ηρεμία, να μην προετοιμαστούμε όπως θέλουμε".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδια αδιάφορος:

"Επαναλαμβάνω. Είμαι μαχητής, ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να δίνει μάχη και να νικάει. Εγώ δεν θέλω να χάνω. Είμαι άνθρωπος των έργων και θα λέω στους ποδοσφαιριστές μου να λέω τι πρεπει να κάνουν για να νικήσουν. Εγώ είμαι μαχητής και θα συνεχίσω τη μάχη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου