Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!

Σε εκδήλωση της Αdidas στο mall έδωσαν το «παρών» οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Στράτος Περπέρογλου, οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα με τα έξι αστέρια για πρώτη φορά...



 Το επίσημο ντεμπούτο της η... εξάστερη φανέλα θα το κάνει στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Εκτός από τη φανέλα, η adidas παρουσίασε και το νέο παπούτσι της.

Μετά την παρουσίαση, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ την Αdidas για την πρόσκληση. Θέλω να πω πως είναι πολύ ωραίο παπούτσι, πολύ ελαφρύ. Με βόλεψε πάρα πολύ».

Για τον τελικό του κυπέλλου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, είπε: «Το άγχος υπάρχει εξ αρχής για τον τελικό του κυπέλλου. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά επιπλέον άγχος επειδή βραβεύτηκα, όχι, καθόλου. Δεν είναι το πιο εύκολο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι σωματικά και ψυχολογικά να είμαστε έτοιμοι. Δεν είμαστε κουρασμένοι, αλλά πιστεύω πως το πνευματικό κομμάτι, δηλαδή να περάσουμε από τη χαρά στη συγκέντρωση είναι το πιο δύσκολο, Πρέπει να το κάνουμε όμως.»

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: «Ευχαριστώ και εγώ από την πλευρά μου την Αdidas. Συμφωνώ με τον Δημήτρη, είναι ένα πολύ ελαφρύ και σταθερό παπούτσι που μας βοηθάει πάρα πολύ».

Για τον τελικό της Κυριακής, ο «Πέρπε», είπε: «Σίγουρα, αναγκαστικά πρέπει να ξεχάσουμε τον τελικό της Ευρωλίγκας, καθώς απομένουν ακόμα δύο στόχοι. Απλά ο πρώτος είναι τώρα, ο τελικός του κυπέλλου. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουμε το καλύτερο».

Κατά την παρουσίαση, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κράτησε την πράσινη φανέλα, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου την λευκή. Μάλιστα, για τις ανάγκες της εκδήλωσης, στο πίσω μέρος δεν υπήρχαν τα ονόματά τους, αλλά τα εξής: Euroleague MVP 2011 και Euroleague Captain of Europe 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου