Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

"ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ"

Ο Παναθηναϊκός λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα μέσα στην Καταλονία πάτησε πριν από λίγη ώρα στη Βαρκελώνη για να τελειώσει την υπόθεση...



Ο Ζοτς, ο Δημήτρης Ιτούδης, οι συνεργάτες τους και οι παίκτες του Πεντάστερου βρίσκονται πλέον στην καταλανική πρωτεύουσα με στόχο αρχικά την Παρασκευή το απόγευμα να καθαρίσουν τον ημιτελικό με την Σιένα κι αν όλα πάνε κατ' ευχήν την Κυριακή να σηκώσουν την κούπα.


Ως συνήθως οι ..βαρύγδουπες δηλώσεις έλειψαν, αφού μιλάμε για τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς που ό,τι έχει να πει το λέει εντός του παρκέ. Τα παχιά λόγια είναι για άλλους, που πλέον μπορούν άνετα να λιώσουν στο ...εξοχικό και να δουν από τον καναπέ τους το F4.

Το πόσο μετρημένοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού φάνηκε κι από τις ατάκες του Ίαν Βουγιούκα. «Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Ο ημιτελικός με τη Σιένα είναι πολύ σημαντικός, γιατί είναι το πρώτο ματς που θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Στις μέρες που απομένουν θα δουλέψουμε κι άλλο για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου