Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΑΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΦΕΤΟΣ..."

<Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Παύλος>

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε και στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha» και επισήμανε όσα είπε και στην ραδιοφωνική του συνέντευξη...


Ότι δηλαδή κουράστηκε να έχει το άγχος της ομάδας μετά από τόσα χρόνια προσφοράς και θέλει να βρεθεί ένας Παναθηναϊκός που θα έχει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει το τμήμα και πάνω απ΄όλα να έχει τα ψυχικά αποθέματα. Αναλυτικά:

Για το αν θα αποχωρήσει από την ΚΑΕ: «Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν ανέφερα ότι θα φύγω τώρα. Απλά κουράστηκα και κάποια στιγμή πρέπει να φύγω. Αν αυτό γίνει σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, δεν ξέρω. Το άγχος δεν αντέχεται. Είμαι στον Παναθηναϊκό πολλά χρόνια, σε κάθε παιχνίδι και έχω περάσει τόσα και τόσα. Έφτασε ο καιρός να πάρω και εγώ σύνταξη και να ξεκουραστώ».

Για το αν θα βρεθεί αντικαταστάτης: «Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και να στηρίξουν. Θέλω να πιστεύω ότι όταν αποφασίσω να αποσυρθώ, θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος να συνεχίσει το έργο μας».

Για το αν έχει αρχίσει τις επαφές: «Δεν έχω κάνει καμία επαφή για να πουλήσω την ΚΑΕ. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Χρειάζονται μήνες. Τώρα απλά έχω να πω ότι κουραστήκαμε. Δεν αντέχω κάθε Κυριακή το άγχος, αν νίκησε η ομάδα ή όχι».

Για το αν ολοκληρώθηκε το έργο του: «Έχει φτάσει ο καιρός να βάλουν και οι άλλοι ένα πετραδάκι στο οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός»

Για τα κριτήρια επιλογής του νέο ιδιοκτήτη: «δεν πρόκειται να αφήσω τον Παναθηναϊκό στον οποιονδήποτε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με πολλά έξοδα, αλλά χαλάλι του. Και όποιος αναλάβει, πρέπει να αντέχει ψυχικά».

Για το αν θα ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Εφόσον αποχωρήσω από το μπάσκετ, δεν πρόκειται να μπλέξω πουθενά. Ο ελληνικός αθλητισμός για μένα θα τελειώσει μόλις αποχωρήσω από το μπάσκετ».

«Δεν θα ασχοληθεί ο γιος μου»
Παράλληλα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε και στο Blue Sky ξεκαθαρίζοντας οτι ο γιος του Δημήτρης, δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.«Είπα ότι έχω κουραστεί 40 χρόνια στον ΠΑΟ. Έχουμε κουραστεί ψυχικά με το άθλημα αυτό. Είμαι κουρασμένος και θέλω να ξεκουραστώ. Αυτό μπορεί να γίνει αύριο, σε ένα χρόνο, σε δυο χρόνια. Ο γιος μου δεν θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟ. Αγαπάει τον ΠΑΟ, μοχθεί για τον ΠΑΟ, αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟ. Όταν έρθει η στιγμή της αποχώρησης θα σκεφτούμε ποιον να βάλουμε. Θέλουμε άνθρωπο που να αγαπάει τον ΠΑΟ και να πάσχει για τον ΠΑΟ».

Όσο για τα κριτήρια της επιλογής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το 1999, είπε: «Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι δεχτήκαμε πίεση από ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα να πάρουμε άλλον προπονητή, αλλά εμείς επιλέξαμε τον Ομπράντοβιτς γιατί πιστεύαμε ότι είναι ο άνθρωπος που αγαπάει το άθλημα, δουλεύει γι΄αυτό και θέλει να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό. Όσο είμαστε εμείς στον ΠΑΟ ο Ομπράντοβιτς θα είναι κοντά μας. Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό ήταν και το πιο απρόσμενο, απαντώντας: «Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι κανείς δεν το περίμενε από τη στιγμή που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα», ενώ σχετικά με τα συγχαρητήρια που έχει δεχθεί, είπε: «Το σπίτι μου έχει γίνει ανθόκηπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου