Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

Ο πατέρας του Γκάμπριελ αποκάλυψε σε σάιντ της Βραζιλίας , πως ο γιος  του έχει την πρόθεση να μην πάρει τα χρήματα που του οφείλονται από τον Παναθηναϊκό, για να μείνει ελεύθερος...



Ένα σενάριο που ενδεχομένως να βοηθήσει στο να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του Γκάμπριελ και να μείνει στην Γκρέμιο, αποκάλυψε το site «clicrbs.com.br». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο δικηγός του Βραζιλιάνου θα έχει μέσα στις επόμενες ημέρες επαφή με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του πελάτη του.

Ο πατέρας του παίκτη όμως, ο Βλάντιμιρ Ροντρίγκεζ αναφέρει μία παράμετρο, αρκετά σημαντική, αν αληθεύει. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε, έχει προτείνει στους «πράσινους» να τους χαρίσει κάποια λεφτά που οφείλονται στον Γκάμπριελ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο και να μείνει στην Γκρέμιο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει την απάντηση του Παναθηναϊκού, όμως το να οφείλονται χρήματα, σε τέτοιο μέγεθος που να χαρακτηρίζονται και ως «σημαντικό ποσό» από τον πατέρα του Γκάμπριελ είναι κάτι δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου