Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Θ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:" ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πριν μπει στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού με το παράρτημα του Βόλου, μίλησε...



Αρχικά για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, λέγοντας: «Αυτοί που έχουν τα γένια και τα χτένια, να σας τα πουν τι θα γίνει. Εμείς έχουμε δηλώσει, το είπε και ο Παύλος ότι έχει κουραστεί και δεν θέλει να μείνει άλλο στον Παναθηναϊκό. Αυτό ισχύει».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «ουρανοκατέβατοι» που είχε πει ο Παύλος: «Όποιος βάζει έστω και ένα ευρώ είναι καλός Παναθηναϊκός. Κάθε ένας κρίνεται από τις πράξεις και τα λόγια του». Τέλος, ο Θανάσης αναφέρθηκε για το αν πρόκειται να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ: «Χωρίς οικονομική ευημερία δεν γίνεται τίποτα».

Μετά από την λήξη του αγώνα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέες δηλώσεις. Αναλυτικά: «Πραγματικά η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτή ήταν η ομάδα της καρδιάς μου και πήρε μια δίκαιη νίκη».

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει ακόμα δύο νίκες; «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Βρίσκεται όμως στα κάτω του και δεν υπάρχει ο ενθουσιασμός που έπρεπε να υπάρχει. Βλέπουμε όμως ότι και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ενώ κερδίζει η ομάδα και πάει πάρα πολύ καλά, βρίζουν»

Πως το ερμηνεύετε; «Είναι ανεξήγητο. Δεν μπορώ να φανταστώ Παναθηναϊκούς, να βρίζουν Παναθηναϊκούς και μάλιστα όταν η ομάδα παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο».

Τα διοικητικά έχουν επηρεάσει; «Σίγουρα ναι. Αν ο Παναθηναϊκός δεν ενωθεί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα»

Μπορεί να ενωθεί; «Εδώ είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Εγώ πιστεύω ναι, γιατί θυμάμαι πάντα την δοξασία εκ της τέφρας μου αναγεννάμε. Έχουμε πάει στον πάτο και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω».

Υπάρχει κάποια νότα αισιοδοξίας; «Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος και αυτό οφείλεται στην μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό».

Μήπως να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο οι μέτοχοι; «Αυτό θα ήταν ευχής έργο. Ισχύς εν τη ενώσει».

Σκεφτήκατε να πάρετε κάποια πρωτοβουλία για την συνάντηση αυτή; «Δεν μπορώ εγώ είναι πολύ δύσκολο και πολύ σπουδαίο να συγκεντρώσουμε τους μεγάλους και οικονομικά εύρωστους Παναθηναϊκούς».

Η αίσθηση είναι ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων αποδοκίμασε αυτούς που στράφηκαν κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη; «Δεν μπορεί κανείς να μην δει την πραγματικότητα. Πρέπει και οι φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και να ενισχύουν την ομάδα στα καλά αλλά και στα άσχημα».

Ξέρετε αν θα γυρίσει ο Βαρδινογιάννης; «Να ρωτήσετε τον ίδιο, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω γιʼ αυτόν»

Για το μπάσκετ και το έκτο Ευρωπαίκό: «Έδωσε πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο. Αυτό που έχει γίνει στο μπάσκετ είναι επίτευγμα και μεγάλος άθλος να έχει πάρει μια ομάδα έξι Ευρωπαϊκά. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει το καθήκον του και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου