Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΕΚ!

Ο κόσμος της ομάδας έπειτα από την κατάκτηση της έκτης κούπας στο μπάσκετ πήρε μία (ακόμη) πίκρα στην Τούμπα. Η εμφάνιση των «πράσινων» δεν ήταν σε καμία περίπτωση η επιθυμητή...



 Κι αυτό διότι η φετινή χρονιά εξελίσσεται άσχημα για την ομάδα, η οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και να χαροποιήσει λίγο τους οπαδούς της, έστω και στο φινάλε της σεζόν.



Από εκεί και πέρα, οι ενδείξεις δεν είναι θετικές για μαζική παρουσία απόψε στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιβεβαιωθεί. Η παρουσία του κόσμου σήμερα στο Μαρούσι είναι επιβεβλημένη. Το ίδιο άλλωστε θέλουν και οι παίκτες της ομάδας. Επιθυμούν τη στήριξη του κόσμου για μία ακόμη μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Λουίς Γκαρσία μπορεί να μην έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα ξεκινήσει τον Ισπανό χαφ βασικό στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-3-3 απέναντι στην ΑΕΚ βάζοντας τον Γκαρσία στα άκρα της επίθεσης, ο οποίος θα αλλάζει πλευρές με τον Χριστοδουλόπουλο.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ το καρέ της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Βύντρα, Καντέ Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι. Στα χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Νίνης και Κατσουράνης. Στα άκρα της επίθεσης όπως είπαμε θα αγωνιστούν οι Χριστοδουλόπουλος και Λουίς Γκαρσία, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

1 σχόλιο:

  1. Kalispera filaraki!!! Prwth douleia!!! Kathimerina episkepsi sto blog sou!!! Exoume ginei kai epishma anagnwstes sou!!! An psineis antallagh banner steile edw: betrace@hotmail.gr

    PANATHINAIKOS!!!
    ******

    ΑπάντησηΔιαγραφή